TÁJÉKOZTATÁS DÍJMÓDOSÍTÁSRÓL 2024

on .

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy a Drávanet cégcsoporthoz tartozó távközlési szolgáltatók, a Drávanet Zrt. és az OfficeLink Kft., a hatályos Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) szerint 2024. március 1-i hatállyal, az éves inflációs adatokat figyelembe véve 15%-os inflációkövető díjkorrekciót alkalmaznak.

Az éves inflációkövető díjkorrekció mértékét a Központi Statisztikai Hivatal előző naptári évre vonatkozó éves fogyasztóiár-indexe határozza meg, amely 2023-ban 17,6% volt. A Drávanet cégcsoporthoz tartozó távközlési szolgáltatók, a Drávanet Zrt. és az OfficeLink Kft. a gazdasági és piaci folyamatokat, valamint ügyfelei érdekeit figyelembe véve ennél alacsonyabb mértékű, 15%-os árkiigazítást alkalmaznak.

A díjak 2024. március 1-jétől változnak, ekkortól már az új havi díjakat számlázzuk. A díjemelés nem vonatkozik a 2023. január és február havi időszakra. A díjemelés mértéke díjtételenként számolandó.

A díjkorrekció nem érinti az alábbi díjakat:

  • áram költségek számlázása a szerverhoszting szolgáltatásban,
  • VoIP telefon percdíjak.

A domain és e-mail szolgáltatások esetében a már korábban kiszámlázott (éves) díjakon nem emelünk 2024.03.01-vel. A díjmódosításra csak a következő számlázási forduló-napnál kerül sor.

Az árkiigazítás alkalmazásával összefüggésben az ÁSZF 4.1. pontja szerint az előfizetőt felmondási jog nem illeti meg, tekintettel arra, hogy az nem minősül az előfizetői szerződés módosításának.

Az előfizető a határozatlan idejű előfizetői szerződést szóban, írásban, legfeljebb nyolc (8) naptári napos felmondási határidővel, indoklás nélkül bármikor jogosult felmondani. A felmondásra vonatkozó előírásokat az ÁSZF 7.2.3. és 7.2.11. pontok tartalmazzák.

A díjmódosításra a hatályos Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) alapján kerül sor. A szolgáltatási szerződés további feltételeit nem érinti a módosítás, a szerződés egyéb pontjai változatlan tartalommal hatályban maradnak.

További részletekért, illetve kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésükre az ügyfélszolgálati elérhetőségeken.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Üdvözlettel:

Drávanet Zrt.

Partnereink

maverixlogo